Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle
Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...
Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...
In oktober heeft gemeente Alkmaar op het stadskantoor een zelfontwikkeld Grab & Go-cateringconcept in gebruik genomen. In een interview met adviseur...
Nog nooit eerder steeg het belang van een optimale werkomgeving, waar beleving en ontmoeten centraal staat, zo hard. Waar voorheen het kantoor een...
Bij een netwerkborrel kwam het gesprek onlangs op wat vernieuwend is in de facilitaire sector. Het bleef verdacht stil. Een enkele collega noemde...
Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van water op de werkvloer? Facto in gesprek met adviseur Mariëlle Hintzen en contractmanager Sanne Habets -...
Welke nieuwe cateringconcepten gaan we zien bij hybride organisaties? Blijft de traditionele bedrijfskantine behouden, of past een onbemande...
In deel 3 van de serie 'Van catering naar facilitaire horeca' besteden facilitaire horeca-specialisten Joost Homminga en Danny van Stiphout hun visie...
Albron heeft in het Stadshart in Amstelveen de veertiende vestiging van Frites Affairs geopend. De komende maanden komen daar nog drie concepten bij:...
Hoe ziet de bedrijfscatering eruit na corona? Wat wordt het nieuwe normaal? In een serie van 3 artikelen geven facilitaire horeca-specialisten Joost...
Hoe ziet de bedrijfscatering eruit na corona? Wat wordt het nieuwe normaal? In een drieluik geven facilitaire horeca specialisten Joost Homminga en...