Nieuw: Digimagazine Innovation & Interclean

Je hoeft de innovaties die op Interclean Amsterdam Online gepresenteerd werden niet te missen. Alle innovaties zijn gedigitaliseerd in het nieuwe digimagazine Innovation & Interclean.Volg Service Management op LinkedIn:

Innovatie is een belangrijk onderdeel van de schoonmaakindustrie, waarin continu veel verandert. De groeiende mogelijkheden rondom automatisering en robotisering spelen een sleutelrol in de ontwikkelingen. We zien welke mogelijkheden data biedt om processen te creëren en te verbeteren. “De schoonmaakindustrie ziet niet alleen de waarde van deze innovaties, maar realiseert zich dat dit op korte termijn de nieuwe standaard wordt”, aldus Robert Stelling, Exhibition Manager Interclean Global Events.

Substantiële stap vooruit

In het engelstalige digimagazine ‘Innovation & Interclean’ worden vele innovatieve producten, machines en apparatuur getoond. Stelling vindt het altijd fantastisch om de innovaties en ontwikkelingen van exposanten te zien. Met veel plezier deelt Interclean deze met de rest van de wereld. “Veel innovaties in dit digimagazine zijn een wereldprimeur in hun vakgebied. Ze vertegenwoordigen een substantiële stap vooruit op het gebied van technologie binnen de professionele schoonmaak en hygiëne branche.

Digimagazine Innovation & IntercleanLees ook: