Beste Idee ICS Groep 2021: app voor medewerkers

Beste Idee ICS Groep 2021: app voor medewerkers

ICS Groep daagde al haar medewerkers uit om deel te nemen aan een landelijke competitie voor het beste idee ICS Groep 2021. De winnaar van de competitie is geworden: Melvin Taveras.Volg Service Management op LinkedIn:

Taveras kwam met het idee om een app voor medewerkers te ontwikkelen waarop zij makkelijker toegang hebben tot handige informatie zoals de gewerkte uren, contracten, salarisadministratie etc. Deze app is ook voorzien van een chatfunctie, zodat medewerkers elkaar makkelijker en op een laagdrempelige manier kunnen vinden.

Continuous Improvement Team

“Een paar maanden geleden kreeg ik een e-mail van ICS om met ideeën te komen om het bedrijf te verbeteren. Ik ben verrast dat ik gewonnen heb”, aldus Taveras. De app is inmiddels in gebruik genomen, maar wordt door Taveras en het Continuous Improvement Team nog verder uitgewerkt en geïmplementeerd.

Samen elke dag beter

Het Continuous Improvement Team (CIT) riep het idee van Melvin uit tot winnaar omdat het perfect aansluit bij de merkbelofte van het bedrijf: ‘Samen elke dag beter’. Algemeen directeur Bart van der Sluijs: “We willen niet de grootste zijn, wel de beste. Dat zit in ons DNA. Daarom vinden we het noodzakelijk om continu te investeren in voortdurende groei en vooruitgang. Met die focus is onder andere het Beste idee van ICS ontstaan. Competitie is fun en de beste ideeën ontstaan nou eenmaal op de werkvloer.”

Op de tweede plaats is geëindigd; Wendy Rojas. Met haar idee om Instagram te gebruiken voor een interne competitie waarbij medewerkers op zoek gaan naar tips en tricks over schoonmaak. De derde prijs ging naar Mohamed El Ajjouri voor zijn idee om gepersonaliseerde werkkarren op maat te ontwikkelen.

Lees ook: