In tweede EW Facility Services-podcast staat social return centraal

In tweede EW Facility Services-podcast staat social return centraal

''Samen impact maken met social return'' luidt de titel van de tweede podcast, uit de podcastreeks van EW. De presentatoren vragen zich af wat er nodig is om van social return een succes te maken. Om daarachter te komen gaan ze met Leonie Smit, Development & Relatiebeheer Manager van Amare, in gesprek. Ook Edwin Eijsackers, mede-eigenaar van Teamwerk, sluit aan.

Amare in Den Haag is een huis voor cultuur, educatie en ontmoeting. Het mag zich met de Breeam Excellent en Green Key Gold certificering het eerste duurzame cultuurcomplex van Nederland noemen. Hiervoor ontplooien ze veel sociale initiatieven, onder meer op het gebied van social return. Eijsackers, neemt met zijn organisatie uitkeringsgerechtigden in dienst en ondersteunt hen bij de re-integratie richting en op de arbeidsmarkt.

De podcastreeks

In de podcastreeks gaan EW-medewerkers Jeannot Peijen, Business Development Manager, en Kim Smithuis, Marketing en innovatiespecialist, met naar eigen zeggen veel enthousiasme en gezelligheid in gesprek met opdrachtgevers, leveranciers en andere samenwerkingspartners. In de reeks willen zij aan anderen het hemd van het lijf vragen om zoveel mogelijk tip en trics te krijgen.

Meer afleveringen

De podcast ‘Achter de schermen bij’ komt elke twee maanden uit en bestaat uiteindelijk uit zes afleveringen. De tweede podcast genaamd ‘Samen impact maken met social return’ staat online. Op Spotify is de hele reeks te vinden.