Meerdere handhygiëneproducten in één dispensersysteem

Meerdere handhygiëneproducten in één dispensersysteem

Het bewustzijn van handhygiëne is sinds COVID-19 flink toegenomen. Mensen verwachten ook buitenshuis effectieve en veilige producten in sanitaire ruimtes. Tegelijkertijd zoeken facility managers naar efficiënte oplossingen. Tork heeft het assortiment handhygiëneproducten uitgebreid en meer producten geschikt gemaakt voor in één dispensersysteem.

Om het navullen van handhygiëneproducten te vereenvoudigen, heeft Tork de vullingen voor zeep aangepast. “Er is nu één dispensersysteem (S4) dat geschikt is voor al onze schuimzepen, vloeibare zepen, handdesinfectieproducten en douchecrèmes. Deze zijn beschikbaar in de Elevation en Image Design Line, inclusief handmatige en sensor dispensers.” De vullingen zitten in verzegelde flessen, met een nieuwe pomp voor elke vulling, om zo het risico van besmettingen te verminderen.

Handdesinfectie

Tot de nieuwe producten behoren het Tork alcohol schuim voor Handdesinfectie in drie nieuwe formaten en de Tork hydraterende handcrème voor gevoelige huid. Het Alcohol schuim voor handdesinfectie is effectief tegen bacteriën en virussen. en voldoet aan de relevante EN-normen, waaronder EN 1500 en EN 14476.


Dermatologisch

Het product is dermatologisch getest en zacht voor de huid, ook voor mensen met een zeer gevoelige huid. “De 950 ml fles kan gemakkelijk in de Tork S4 zeep- en handdesinfectie dispenser worden geplaatst, terwijl de 300 ml stand-alone pompfles gemakkelijk in een openbare ruimtes kan worden neergezet. Hiermee kunnen mensen hun handen desinfecteren wanneer er geen water beschikbaar is.”

Hydraterende handcrème

De hydraterende handcrème is geschikt voor de gevoelige, droge en geïrriteerde huid. De crème bevat natuurlijke oliën, vitamine E en panthenol die de huid verzachten en hydrateren. “De handverzorging in een draagbare tube, is perfect in sanitaire ruimtes of om onderweg te gebruiken.”