Schoonmaakbedrijven zetten beste beentje voor tijdens NLdoet

Schoonmaakbedrijven zetten beste beentje voor tijdens NLdoet

Het Oranje Fonds houdt elkaar jaar in maart de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Doel is om mensen te motiveren om ook een een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren hoe dit is en hoe je op deze manier wat voor iemand anders kunt betekenen. Ook medewerkers van schoonmaakbedrijven als Atalian Nederland en Alpheios hebben afgelopen weekend vrijwillig hun handen uit de mouwen gestoken.

Medewerkers van Atalian hebben de handen uit de mouwen gestoken bij verschillende (zorg)opdrachtgevers door het hele land. "Van plantenbakken opknappen en onkruid wieden tot pannenkoeken bakken. Maar wij hebben ook gedaan waar we het best in zijn: schoonmaken. En misschien nog wel belangrijker een gezellig praatje en kopje koffie met de bewoners, cliënten en patiënten. Samen maken we het verschil"

Atalian

Alpheios laat weten dat een deel van de collega's tijdens NLdoet flink heeft schoongemaakt. "De kantine en kleedlokalen bij RKSV Groene Ster in Heerlen zien er weer tiptop uit. En zowel binnen als buiten is het weer netjes bij NNCZ locatie de Zonnehof in Haren. Goed werk verricht, toppers!"