Interclean organiseert webinar 'Cleaning for health'

Interclean organiseert webinar 'Cleaning for health'

Interclean organiseert op 8 september de online bijeenkomst 'Cleaning for health'. Doel is om de wereld van schoonmaak en hygiëne/infectiepreventie met elkaar te verbinden.

Het webinar van de internationale schoonmaakvakbeurs bestaat uit twee delen:

Keynote door Jean Yves Maillard

Maillard is professor Farmaceutische Microbiologie aan Cardiff University. Tijdens de Interclean-webinar vertelt hij over kruisbesmettingen. Wat zijn de nieuwste inzichten op het gebied van ziekteoverdracht? Wat is het belang van schoonmaak en desinfectie? En welke uitdagingen spelen er op dit gebied?

Paneldiscussie over infectiepreventie

Vervolgens schuiven Denise Hanson (directeur van Technical Services bij BICSc) en een vertegenwoordiger van MetalSkin aan, om samen met Maillard te discussiëren over infectiepreventie. Er wordt onder meer besproken wat de toekomst van dit vakgebied is en welke technologiën er momenteel opkomend zijn. Ook de uitdagingen en valkuilen voor infectiepreventie komen aan bod, met name op het gebied van doeltreffendheid, naleving en productclaims.

Erbij zijn

Het webinar vindt digitaal plaats op 8 september, van 14.00 uur tot 16.00. Deelname is gratis, maar je dient je wel van tevoren te registeren via de website van Interclean.