Captains of Cleaning gaat in op duurzaamheid en ontwikkelingen in de branche 

Captains of Cleaning gaat in op duurzaamheid en ontwikkelingen in de branche 

Op 12 oktober komt Captains of Cleaning, met vertrouwd presentator Rens de Jong, terug. In de uitzending komen actuele inzichten en experts in de schoonmaakbranche aan bod. Deze keer is er aandacht voor de toekomst van afval scheiden, overnames in de branche en de verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en Vlaanderen.

In de uitzending wordt dieper ingegaan op de wereld van afval scheiden. Daarbij zijn Maurice Goudsmith, Categoriemanager Afvalzorg en Grondstoffenmanagement bij de Rijksoverheid, en Charles Vinke, Directeur Twente Milieu, aanwezig. Tijdens het gesprek wordt verder ingegaan op hoe goed we in staat zijn om afval te scheiden en hoe het als grondstof gebruikt kan worden. 

Ontwikkelingen in de branche

De schoonmaakbranche krijgt met veel overnames te maken. De Jong gaat in gesprek met Nick van der Sluis die het bedrijf van zijn ouders recent overnam. Ook Betina Spel is te gast. Vorig jaar werd Breedweer Facilitaire Diensten de eigenaar van haar bedrijf De Ster uit Hengelo. Tijdens het gesprek blikt Spel terug op deze overname. Jim van Heiningen neemt ook plaats aan tafel en vertelt over zijn bedrijf.

De uitzending vindt plaats op 12 oktober van 10.00 tot 11.00 uur en is live te volgen via Captains of Cleaning of via de LinkedInpagina