Tork lanceert nieuwe schoonmaakdoek voor horeca

Tork lanceert nieuwe schoonmaakdoek voor horeca

Tork heeft onlangs een nieuwe schoonmaakdoek geïntroduceerd, speciaal gericht op de horeca. Omdat er in de werkomgeving van restaurants en bars veel schoon te maken valt, maar er vaak weinig tijd is, was het doel van Tork om een efficiënter middel te ontwikkelen. Dat hebben ze gedaan met de 2-in-1 Schuur- en reinigingsdoek.

In de horeca staat efficiëntie voorop bij alle werkzaamheden, aangezien het tempo altijd hoog is om de beste service te leveren. Daarnaast kampt ook de horeca als sector met grote personeelstekorten, waardoor het efficiënt uitvoeren van werkzaamheden nog belangrijker is geworden. Dat geldt ook voor de schoonmaak, die volgens horecapersoneel al gauw 59 procent van de tijd in beslag neemt. Waar de keuken en de bar vaak ingericht zijn op zo efficiënt mogelijk werken, is de workflow voor het schoonmaken dat niet.

Flexibel product

Voor een werkomgeving waar op een gezonde manier voedsel bereid kan worden, helpen alle nieuwe oplossingen die het werk gemakkelijker maken. Die oplossing van Tork is de 2-in-1 Schuur- en Reinigingsdoek. Die doek combineert het reinigend vermogen van een schuurspons met het absorberend vermogen van een standaard schoonmaakdoek. Met één product kan het personeel zo zowel de keukens als de dinerruimte grondig schoonmaken.

Voordelen 2-in-1 doek

Volgens Tork kan de doek krachtig genoeg schuren om verharde en aangekoekte vlekken met gemak te verwijderen, zonder dat het oppervlaktes krast. Daarnaast neemt de doek natte vervuiling en vlekken goed op. Met de doek kan het personeel ook moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Verder kan de doek tot tien keer worden afgespoeld en hergebruikt, waardoor er minder afval ontstaat. Klanten die de doek al gebruiken zijn positief: “Het materiaal is sterker dan conventionele schoonmaakdoeken. Je kunt de doek voor bijna alles gebruiken.”

Lees ook: