Annette Ottolini nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Vebego Group

Annette Ottolini nieuwe voorzitter Raad van Commissarissen Vebego Group

Annette Ottolini treedt per 1 november 2023 toe tot de Raad van Commissarissen van Vebego Group. Zo maakt het Nederlandse familiebedrijf bekend. Vanaf 1 januari 2024 wordt ze voorzitter van de Raad.

Ottolini is enthousiast over haar nieuwe rol: “Vebego draait om betekenisvol werk en is daarmee de perfecte match tussen maatschappelijke betekenis en zakelijke relevantie. Het feit dat Vebego er elke dag naar streeft om een betere en fijnere leef- en werkomgeving te creëren, zowel voor haar klanten als voor haar 40 duizend medewerkers, maakt dat ik daar graag als commissaris een bijdrage aan lever.”

Brede ervaring in marketing, bedrijfsvoering en IT

Ottolini is na haar afstuderen aan de Wageningen Universiteit werkzaam geweest in diverse functies in de (inter)nationale marketing en ze heeft verschillende rollen vervuld in directies bij commerciële en maatschappelijke organisaties. Daarbij stonden klantgericht en dienstverlening altijd centraal. Ook heeft Ottolini veel ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en IT en cybersecurity. Met deze ervaring versterkt zij de RvC van Vebego, die verder bestaat uit Willem Cramer, Ton Goedmakers sr., Jan van Hoek en Loes van Rijsoort.

Sinds 2014 werkt Ottolini als algemeen directeur van Evides Waterbedrijf. Ook neemt ze plaats in verschillende besturen binnen de watersector. Daarnaast is ze lid van de Raad van Commissarissen van NWB Bank en bestuurslid bij Stichting Rotterdams Filharmonisch Festival.

Lees ook: