Wecovi presenteert nieuwe gastensets op Recreatie Vakbeurs

Wecovi presenteert nieuwe gastensets op Recreatie Vakbeurs

Wecovi Service staat op 14, 15 en 16 november met een stand (124) op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Bezoekers kunnen bij de stand de frisse designs en innovatieve oplossingen van de nieuwe gastensets zien.

De gastensets kunnen afgestemd worden op de wensen van de klanten. Een voorbeeld hiervan is de schoonmaakset, waarmee bijvoorbeeld recreatieondernemers het hun gasten makkelijk kunnen maken door alvast een set met onmisbare schoonmaakartikelen voor hen klaar te zetten. Een vaatdoek en vuilniszak zitten standaard in zo'n set, maar het is ook mogelijk om er naar keuze afwasmiddel of vaatwastabletten bij te doen.

Klanten kunnen kiezen voor verschillende verpakkingsvormen, zoals een plastic draagtas met handvat. Er is ook een milieuvriendelijke variant in de vorm van een kartonnen doos. Verder is het nog een optie om een set te personaliseren. Ook het samenstellen van een badkamer- en hygiëneset is mogelijk.

Sociale werkplaatsen

De gastensets van Wecovi Service worden ingepakt door getalenteerde medewerkers met een achterstand op de arbeidsmarkt. “In samenwerking met twaalf sociale werkplaatsen en twee gevangenissen in Nederland, creëren we elk setje met zorg. Deze samenwerking biedt mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt de mogelijkheid om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen en actief deel te nemen aan de maatschappij.”

Lees ook: