Drop2Drink, NANDO en iTapToo maken kans op de CSU Innovatie Award 2023

Drop2Drink, NANDO en iTapToo maken kans op de CSU Innovatie Award 2023

De spanning stijgt. Wie wint de CSU Innovatie Award 2023? De strijd gaat nu nog tussen de drie finalisten Drop2Drink, NANDO en iTapToo. De winnaar wordt woensdag 8 november bekendgemaakt tijdens het CSU Congres.

De finalisten laten de genomineerden Visual Contracts builder, TaqtOne en AI-Hologram (LEXIE) achter zich. Een vakjury en het publiek heeft uit de genomineerden de drie uiteindelijke finalisten gekozen.

Dit zijn de finalisten

Drop2Drink Unit filtert hemelwater - zonder toevoegingen - tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard. Dit decentrale filtersysteem is compact, zelfreinigend, kostenefficiënt en filtert zonder toevoegingen.

NANDO monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken. De data worden direct gedeeld om kennis en inzicht te bieden in de kwantiteit en kwaliteit van afvalstromen.

iTapToo Refillpoint is een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje. Verpakkingsvrij, suikervrij, vervoersarm en handig aangesloten op de waterleiding van kantoren, scholen en openbare plekken.

Winnaar krijgt investeringsbudget

De winnaar van de CSU Innovatie Award 2023 krijgt en investeringsbudget van 10.000 euro, professionele begeleiding en coaching en een marketingboost. Daarnaast krijgt de winnaar toegang tot een breed, nieuw netwerk en ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

Lees ook