Publiek kiest derde finalist van de CSU Innovatie Award 2023

Publiek kiest derde finalist van de CSU Innovatie Award 2023

De pitchrondes voor de CSU Innovatie Award 2023 zitten erop. De vakjury kiest uit de zes genomineerden twee finalisten. Het publiek bepaalt wie de derde finalist is door een stem uit te brengen. De winnaar van de vijfde CSU Innovatie Award wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 8 november.

De zes genomineerden presenteren in een video hun meest vernieuwende en duurzame innovaties voor de facilitaire branche. Het bekijken van deze video’s en het uitbrengen van een stem kan op www.csuinnovatieaward.nl. Een stem uitbrengen kan tot en met 2 november 12.00 uur.


Juryleden Esmée Ficheroux en Jochem Goedhals.

De genomineerde met de meest stemmen wordt de derde finalist. De winnaar van de CSU Innovatie Award 2023 krijgt en investeringsbudget van 10.000 euro, professionele begeleiding en coaching en een marketingboost. Daarnaast krijgt de winnaar toegang tot een breed, nieuw netwerk en ontwikkelmogelijkheden binnen de facilitaire wereld.

De genomineerden in willekeurige volgorde

Visual Contracts builder: biedt de mogelijkheid om vanuit templates gemakkelijk en slim begrijpelijke visuele contracten te maken.

iTapToo Refillpoint: een frisdrankautomaat voor verantwoorde frisdrank in je eigen refill flesje.

Drop2Drink Unit: filtert hemelwater - zonder toevoegingen - tot schoon drinkwater van de Nederlandse standaard.

NANDO: monitort afvalstromen op locatie met een AI-sensor in de afvalbakken.

AI-Hologram (Lexie): met het slimme AI-hologram Lexie maakt Media Hologram de werkzaamheden, de overdracht en de potentiële taalbarrière van facilitaire dienstverlening op locatie gemakkelijker, sneller en slimmer.

TaqtOne: met dit systeem worden werkzaamheden van faciliteitsmedewerkers op locatie digitaal gedocumenteerd zodat gebruikers en medewerkers weten wat er waar is schoongemaakt.

Lees ook: