Het Glazen Huis blinkt dankzij SMB Willems

Het Glazen Huis blinkt dankzij SMB Willems

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. De 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman proberen vanuit het Glazen Huis in Nijmegen zoveel mogelijk geld in te zamelen. SMB Willems zorgt ervoor dat het huis deze week blinkend schoon blijft.

Danny, Marco en Jos van SMB Willems hebben zondagmorgen de opleverschoonmaak en bewassing uitgevoerd van het Glazen Huis op de Grote markt in Nijmegen. Schoonmaakmedewerkers van het bedrijf halen deze week tweemaal per dag de zogeheten schoonmaakbezem door het Glazen Huis, zodat alles fris en schoon blijft. “Wij wensen de 3FM-dj’s deze week veel succes met hun actie voor Stichting ALS!”

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. De aftrap van de actie was zondag 17 december. De dj's proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel door tot en met 24 december 24 uur per dag live radio te maken. Hun inspanningen zijn via de radio en een livestream te volgen. Luisteraars kunnen liedjes aanvragen en laten draaien tegen donaties. Tijdens de actieweek treden meer dan dertig artiesten op, onder wie OG3NE, Lucas Hamming, Chef’Special, De Staat en Only The Poets. Op zondag 24 december om 19.00 uur verlaten de 3FM-dj’s het Glazen Huis en wordt het eindbedrag van de actie bekendgemaakt.

Lees ook: