Rotterdamse Poetsqueen lanceert boek: Niet lullen maar poetsen

Rotterdamse Poetsqueen lanceert boek: Niet lullen maar poetsen

Afrekenen met vieze luchtjes in huis, eenvoudig de vaatwasser reinigen en het toilet weer laten blinken. De Rotterdamse Poetsclean lanceert in februari haar schoonmaakboek Niet lullen maar poetsen. "Vol praktische tips en trucs om je paleissie spik en span te houden."

De poetsqueen is bekend van haar schoonmaaktips die zij deelt op Facebook, TikTok en Instagram (@rotterdamse.poetsqueen). Ook heeft zij een podcast getiteld Niet lullen maar poetsen’. Kenmerkend is haar instelling: recht door zee. Daar komt nu dus een nieuw wapenfeit bij: een boek. Ze laat weten op Instagram: “Ik ben zo trots en dankbaar da ik mijn passie voor poetsen met jullie kan delen. In dit boek vind je niet alleen praktische tips, maar ook trucs om jouw paleissie spik en span te houden.”

Wie de cleanfluencer overigens wel eens live wil ontmoeten, krijgt daarvoor de kans in februari tijdens de Huishoudbeurs. Dit kan bij de stand van Numatic, waarmee zij in 2023 een samenwerking heeft gesloten. De poetsqueen post op haar online kanalen berichten over de stofzuigers van Numatic, waarbij ze praktische tips geeft, zoals welke stofzuigermond je het beste voor elke klus kunt gebruiken.

Lees ook: