Van Alem Schoonmaak is nu Samsic Facility

Van Alem Schoonmaak is nu Samsic Facility

"Nieuw jaar, nieuwe naam!" Zo lezen we op de LinkedIn van de directeur van nu Samsic Facility. De vernieuwde huisstijl en meer info over de diensten zijn te vinden op de nieuwe website van het voormalige Van Alem Schoonmaak.

Van Alem Schoonmaak is een partner die schoonmaakdiensten en ondersteuning op facilitair gebied levert. Daarbij staat een hoog serviceniveau en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Die focus vertaalt zich ook in hoe de activiteiten invloed hebben op mens, milieu en maatschappij. Van Alem staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook bezit het bedrijf het Keurmerk Schoon van Schoonmakend Nederland om de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit te borgen.

Samsic Group

Van Alem gaat vanaf dit jaar dus verder onder de paraplu van Samsic. Samsic Group is een Frans familiebedrijf dat begonnen is in de schoonmaak van gebouwen. Sinds de oprichting in 1986 zijn daar diensten op het gebied van facilities bijgekomen. Sinds augustus 2021 is Samsic ook aanwezig op de Nederlandse markt. Ook Samsic heeft de focus liggen op verantwoord en duurzaam ondernemen. Ze bezitten dan ook het Keurmerk Schoon en zijn aangesloten bij de code verantwoordelijk marktgedrag. De aansluiting van Van Alem Schoonmaak bij Samsic Facility is dan ook geen onlogische stap.

Lees ook: