CSU nieuwe schoonmaakpartner Provincie Zuid-Holland

CSU nieuwe schoonmaakpartner Provincie Zuid-Holland

Sinds eind vorig jaar is schoonmaakbedrijf een nieuw partnerschap aangegaan met de provincie Zuid-Holland. CSU is verantwoordelijk voor de schoonmaak van het provinciehuis in Den Haag en een groot aantal steunpunten, regiokantoren, brug- en sluiswachterhuisjes en strooilocaties in heel Zuid-Holland.

De komende drie jaar gaat CSU in ieder geval aan de slag voor de provincie, waarna de overeenkomst met nog drie jaar kan worden verlengd. Een mooie opdracht dus na een aanbestedingstraject waarin het schoonmaakbedrijf zich goed heeft weten te onderscheiden. Voornamelijk op het gebied van innovatief vermogen en een duurzaam, mensgericht hr-beleid sluit CSU goed aan bij de provincie Zuid-Holland.

Gezamenlijke kernwaarden

De huidige medewerkers blijven werken bij de provincie, alleen nu onder CSU. Dat maakte de implementatiefase gemakkelijk voor de medewerkers. De mens staat voor beide partijen dan ook voorop. Eric van der Heijden, businessunit directeur bij CSU: “We zijn enorm trots dat we deze opdracht gegund hebben gekregen en dat we onze bijdrage kunnen leveren aan de missie en visie van de provincie Zuid-Holland. Vanuit onze gezamenlijke kernwaarden zetten we de mens echt voorop. Dat is ook de match waarin we elkaar direct herkenden. We kijken er enorm naar uit onze samenwerking in 2024 verder te ontplooien.”

Green & social impact

Ook op het gebied van duurzaamheid luiten de doelen van CSU aan bij de toekomstvisie van de provincie. Het schoonmaakbedrijf monitort aan de hand van een digitaal dashboard de ‘Green & Social impact’ van de schoonmaakactiviteiten. Door onder meer de CO2-uitstoot van de dienstverlening te meten, kunnen ze snel zien aan welke knoppen ze kunnen draaien om meer te besparen. Dit draagt bij aan een klimaatpositieve dienstverlening.

Lees ook: