Cantorclin neemt Van Tongeren schoonmaak over

Cantorclin neemt Van Tongeren schoonmaak over

Schoonmaakdienstverlener Cantorclin heeft de laatste stap voltooid in de succesvolle overname van Van Tongeren schoonmaak. Met de overname van de speler in de specialistische reiniging versterkt Cantorclin haar positie in de markt en staat de deur open voor verdere groei van het bedrijf.

Van Tongeren schoonmaak zit in de omgeving van Apeldoorn, maar heeft een servicegebied in heel Nederland. Daarmee zorgt de overname voor nieuwe mogelijkheden voor Cantorclin voor groei en innovatie. Met de gecombineerde portfolio's en specialismen kunnen de partijen hun klanten en werknemers nog beter bedienen.

Groter dienstenaanbod

Met de overname breidt Cantorclin de kennis en kunde in de specialistische reiniging uit, waardoor ze een groter dienstenaanbod kunnen bieden. De samenvoeging van de twee bedrijven zal leiden tot een breder scala aan producten en diensten, waardoor ze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Daarmee versterkt het schoonmaakbedrijf ook haar marktpositie. Daarbij verzekert Cantorclin de klanten van Van Tongeren van continuïteit in de dienstverlening.

Gezamenlijk succes

Peter Kram, Algemeen Directeur Cantorclin, is enthousiast over de nieuwe stap: "Deze overname is een belangrijke mijlpaal voor Cantorclin en we zijn verheugd om de talenten en ervaringen van Van Tongeren schoonmaak in onze organisatie te verwelkomen. Samen zullen we onze klanten nog beter van dienst zijn en nieuwe kansen creëren voor groei."

Ook Bennie van Tongeren, Directeur/eigenaar, Van Tongeren schoonmaak, reageert blij: "We zijn verheugd om deel uit te maken van Cantorclin en kijken uit naar de gezamenlijke successen die we gaan behalen. Deze overname opent nieuwe deuren voor innovatie en verbeterde dienstverlening aan onze klanten."

Lees ook: