Capital Cleaning en schoonmaakbedrijf Heuvelman bundelen krachten

Capital Cleaning en schoonmaakbedrijf Heuvelman bundelen krachten

Capital Cleaning Group kondigde onlangs aan dat de overname van schoonmaakbedrijf Heuvelman BV uit Gouda met succes is afgerond. De overname versterkt de positie van Capital Cleaning in de schoonmaaksector en opent nieuwe perspectieven voor groei.

Door de overname voegen meer dan 250 professionals zich bij het team van Capital Cleaning Group. Voor Capital Cleaning betekent dit meer diversiteit binnen het team en het versterken van hun vermogen. Schoonmaakbedrijf Heuvelman behoudt, ondanks de overname, haar zelfstandige status als BV. Dit biedt het schoonmaakbedrijf de kans om zijn lokale karakter te behouden, terwijl het tegelijkertijd kan profiteren van de schaalvoordelen en expertise binnen Capital Cleaning. Dit betekent dan ook dat de directie van Heuvelman de komende maanden actief betrokken blijft bij de dagelijkse aansturing en het dragen van zorg voor een goede overdracht naar het nieuwe team.  

Strategische stap  

Heuvelman laat weten: “We zijn enthousiast over onze aansluiting bij Capital Cleaning Group en zien uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. Binnen de groep behouden we onze autonomie, waardoor we onze klanten kunnen blijven bedienen met dezelfde toewijding en kwaliteit waar schoonmaakbedrijf Heuvelman voor staat.” 

Peter Kram, CEO van de Capital Cleaning Group, voegt hieraan toe: “Deze overname is een strategische stap die voordelen zal opleveren voor zowel Capital Cleaning Group als schoonmaakbedrijf Heuvelman. We kijken uit naar het bundelen van onze krachten om hoogwaardige schoonmaakdiensten te blijven leveren aan onze gewaardeerde klanten in heel Nederland.” 

Lees ook: