Huml (Tennant): "X4 ROVR-robotschrobmachine meer dan schoonmaakmachine"

Huml (Tennant): "X4 ROVR-robotschrobmachine meer dan schoonmaakmachine"

Tennant Company, wereldleider in ontwerp-, productie- en marketingoplossingen, heeft de volledige specificaties en mogelijkheden onthuld van de nieuwe X4 ROVR autonome vloerschrobmachine.

De X4 ROVR is de eerste speciaal gebouwde autonome vloerreinigingsmachine en vierde schrobmachine in zijn productlijn. Het product is vanaf de basis ontworpen voor autonome werking. Hij wordt aangedreven door het BrainOS Robotics Platform van de volgende generatie van de autonome technologiepartner van Tennant Brain Corp.  

Hoger rendement 

Huml geeft aan dat het ontwerpteam zich met de software van de volgende generatie van Brain Corp concentreerde op het leveren van een robotreinigingsmachine met verbeterde manoeuvreerbaarheid, duurzaamheid, betrouwbaarheid en productiviteit. Hierdoor kunnen klanten aanzienlijk sneller rendement uit hun investering behalen.  

Ontworpen met oog op productiviteit  

De X4 ROVR autonome vloerschrobmachine is speciaal ontworpen met oog op productiviteit. Hij beschikt over een schrobpad met dubbele schijven, een krachtig vacuümsysteem en geavanceerde technologie die zich aanpast aan verschillende omgevingen met harde vloeren. De machine is uitgerust met een oplossingstank van tien gallon. Daarmee levert hij een reinigingsproductiviteit tot 20.000 ft² op één volle tank. De schrobmachine loopt op een lithium ion batterij. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, is het mogelijk om twee en een half uur gebruik te maken van de machine.  

Kans voor toepassen innovatie

“De X4 ROVR-robotschrobmachine is meer dan alleen een schoonmaakmachine” stelt Huml. “Het is een kans voor onze klanten om een toonaangevende innovatie toe te passen en schoonmaakteams te heroriënteren op taken met een hogere waarde en prioriteit. En om efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf te verbeteren.

Lees ook: