Schoonmaak Vakdagen keren in 2024 terug op 5 en 6 november

Schoonmaak Vakdagen keren in 2024 terug op 5 en 6 november
Foto: Festilens

Na een succesvolle editie in 2023, keren de Schoonmaak Vakdagen terug in Expo Houten op 5 en 6 november 2024. De beursvloer was niet eerder zo vol als in 2023 en deze stijgende lijn wil de organisatie doorzetten voor de zesde editie van het vakevenement voor de Nederlandse en Vlaamse schoonmaakbranche.

“We zijn ontzettend trots op het resultaat dat we het afgelopen jaar hebben geboekt. De plattegrond was niet eerder zó vol en partijen van het eerste uur hebben we weten vast te houden. Met het gloednieuwe demoplein en het uitgebreide kennisprogramma. Ook het demoplein en het kennisprogramma voegden veel toe aan de bezoekerservaring in 2023. Deze stijgende lijn willen we doorzetten in 2024,” aldus de organisatie.

Focus op België

Naast de huidige partijen op de beurs, wil de Schoonmaak Vakdagen in 2024 zich verder oriënteren om ook de Vlaamse schoonmaaksector bij de beurs te betrekken. Hiermee wordt het aanbod voor zowel de standhouders als bezoekers uitgebreid. Een groot voordeel voor Vlaamse bedrijven is dat zij aanspraak kunnen maken op de subsidie van Flanders Investment en Trade. Het gesubsidieerde bedrag wordt berekend aan de hand van de huurkosten van de standoppervlakte (exclusief btw).

Ook ’s avonds bezoeken

Ook de openingstijden wijzigen in 2024. Waarin de beurs voorheen twee dagen van 10:00 uur tot 17:00 uur geopend was, kunnen medewerkers en zelfstandigen nu ook op dinsdagavond een bezoek aan de Schoonmaak Vakdagen brengen. Hiermee hoopt de organisatie meer bezoekers, maar ook een nieuw soort bezoeker te trekken: de schoonmaker zelf. Ook zzp’ers hoeven dankzij deze wijziging geen klussen overdag af te zeggen.

Exposeren

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen komen bedrijven in contact met de eindgebruikers van hun producten en diensten. Een goede gelegenheid dus om je innovaties, expertise en schoonmaakoplossingen in de schijnwerper te zetten. Hoe je kunt exposeren op het evenement, lees je op de website van de Schoonmaak Vakdagen.

Lees meer: