Bezoek de rondetafel 'duurzaamheid in de keten' op de Interclean

Bezoek de rondetafel 'duurzaamheid in de keten' op de Interclean

Tijdens de Interclean Amsterdam 2024, van 14 tot en met 17 mei in de RAI Amsterdam, is er een keur aan evenementen en sessies waar je wordt bijgepraat over de meest uiteenlopende onderwerpen uit de schoonmaakbranche. Eentje die je in je agenda wilt zetten is de rondetafel 'Sustainability in the supply chain: how to take your role in a complex network of stakeholders' op woensdag 15 mei.

Duurzaamheidseisen worden ook in de schoonmaakbranche steeds strenger, onder andere door Europese regelgeving. Dit heeft invloed op iedereen in de keten, van producent tot klant. Hoe kun je de beste duurzame oplossingen vinden, rekening houdend met de uitdagingen die iedereen in de keten tegenkomt? De eerste stap is je eigen rol erkennen en de samenwerking aangaan met je ketenpartners. In deze rondetafelsessie gaat Ronald Bruins, hoofdredacteur van schoonmaakvakblad Service Management, in gesprek met Alpeihos, Vebego Cleaning Services, Berry Global, Van der Heijden Transport en Cirmar. Hoe gaan zij samen de uitdaging aan?

Sprekers

Pieter Janssen - Alpheios
Pieter Janssen is Project Manager Impact bij Alpheios. Samen met zijn collega's wil hij de wereld een stukje mooier achterlaten dan ze hem vonden. Bij Alpheios focussen ze zich daarom op de schoonmaakmedewerker, ketensamenwerking en de impact die ze maken op de wereld om hen heen. Samen zetten ze zich in om niet alleen de best mogelijke dienst te verlenen, maar ook een sociale bijdrage te leveren. In zijn rol focust Janssen zich op thema's als CO2-reductie, circulariteit, gedragsverandering en CSRD.

Frans Beckers- Cirmar
Frans Beckers is de eigenaar van Cirmar. Cirmar ontwikkeld circulaire strategieën, concepten en producten. Ze operationaliseren circulariteit en leggen dit allemaal vast in digitale productpaspoorten. Zo helpt Cirmar organisaties met het verkrijgen van inzicht in hun materiaalgebruik, end-of-use en -next-use oplossingen en de voetafdruk die ze zetten met hun bedrijfsactiviteiten.

Katja Barendrecht- Vebego Cleaning Services
Katja Barendrecht is Client Director Major Accounts bij Vebego Cleaning Services. Ze is altijd op zoek naar connecties, zowel binnen als buiten de organisatie, om samen de dienstverlening te verbeteren. Ze heeft de focus op duurzame partnerschappen waar beide partijen beter van worden. De inzet daarbij is op thema's als kwaliteit, duurzaamheid, klanttevredenheid en impact voor de medewerker.

Miriam Malocho- Berry Global

Roy van der Heijden- Van der Heijden Transport
Van der Heijden is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als logistieke dienstverlener in de Benelux. Dat doen ze al ruim negentig jaar. Met meer dan tweehonderd werknemers en 150 vrachtwagens, werken ze elke dag hard om hun klanten te voorzien van hun goederen. Op tijd en in optimale conditie. Roy van der Heijden is al de vierde generatie van de familie in het bedrijf, waar hij verantwoordelijk is voor commercie an automatisering. Daarbij tackelt hij graag uitdagingen, waaronder duurzaamheid.