Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar"

Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar"

Vorige week vrijdag sloot Interclean Amsterdam na vier dagen zakendoen en netwerken zijn deuren. Bezoekers van deze grootste Interclean Amsterdam tot nu toe werden getrakteerd op een geheel nieuwe Interclean-ervaring, waar alles draaide om het leggen van mondiale verbindingen en een kennismaking met de nieuwste innovaties en de laatste trends.

Naast een uitgebreid aanbod kennissessies bood Interclean een levendig netwerkprogramma, met onder meer de dagelijkse Interclean Social Club met live entertainment en Feel Good Friday, waar scheidsrechter Bjorn Kuipers en de grootste vrijdagmiddagborrel voor een spetterende afsluiting zorgden. In totaal verwelkomde RAI Amsterdam een internationaal publiek van 875 exposanten en 30,000 bezoekers uit 143 landen.

Amsterdam schoonmaakhoofdstad

Directeur van de Interclean Robert Stelling is blij met de opkomst en resultaten van Interclean Amsterdam 2024: "We kunnen terugkijken op vier enerverende dagen. Een van de belangrijkste doelstellingen van Interclean is om de schoonmaak- en hygiënebranche te laten groeien en bloeien. Dit doen we door de juiste omgeving en sfeer neer te zetten om zaken in te doen. Volgens mij zijn we daar goed in geslaagd, getuige de positieve sfeer in de beurshallen en alle netwerkevenementen. En vooral de drukke stands, waar veel nieuwe contacten zijn gelegd en orders zijn geplaatst."

Hij vervolgt: "Ook nu weer was de kracht van persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar. Ik ben er ook trots op dat we de Global Executive Summit van de World Federation of Building Service Contractors hebben georganiseerd. Alsmede de Global Association Meeting, een bijeenkomst van alle internationale schoonmaak- en hygiëneverenigingen uit de hele wereld. Amsterdam was afgelopen week echt de schoonmaakhoofdstad van de wereld!"

In de agenda

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen, staat het volgende evenement gelukkig alweer op de rol. Interclean Shanghai vindt namelijk plaats dit jaar van 11 tot en met 13 december in het Shanghai New International Expo Centre (SNIEC). Interclean Amsterdam is terug van 14 tot en met 17 april 2026.