Interclean Amsterdam 2024 in tien video's

Interclean Amsterdam 2024 in tien video's

De Interclean Amsterdam heeft alweer drie weken geleden plaatsgevonden en we zijn nog aan het bijkomen van alle indrukken die we hebben opgedaan in de RAI Amsterdam. Geniet na en beleef nogmaals de highlights van de beurs met deze tien video's.

De Interclean Amsterdam 2024 was vier dagen aan innovaties, netwerken, kennis delen en zakendoen. Meer dan 30 duizend mensen van over de hele wereld waren aanwezig. Directeur van de Interclean Robert Stelling kijkt terug op een geslaagde editie: "We kunnen terugkijken op vier enerverende dagen. Een van de belangrijkste doelstellingen van Interclean is om de schoonmaak- en hygiënebranche te laten groeien en bloeien. Dit doen we door de juiste omgeving en sfeer neer te zetten om zaken in te doen. Volgens mij zijn we daar goed in geslaagd, getuige de positieve sfeer in de beurshallen en alle netwerkevenementen. En vooral de drukke stands, waar veel nieuwe contacten zijn gelegd en orders zijn geplaatst." In onderstaande video's kijk je terug op de hoogtepunten.

Aftermovie

Amsterdam Innovation Award winnaar

Ervaringen van de healthcare & washroom standhouders

Een kijkje bij de demopleinen

Verhalen van de data & technology standhouders

Een blik op de China Breakfast meeting

De innovaties waarvan bezoekers enthousiast werden

De drie kennispodia

Een kijkje in het Healthcare Cleaning Forum

Nieuw dit jaar: het experience festival

@pwphotography.nl

Tork over data en duurzaamheid tijdens Interclean 2024

Ook Tork aanwezig op Interclean 2024, 's werelds belangrijkste beurs voor schoonmaak- en hygiëneprofessionals. Op de stand belichten ze uiteraard diverse nieuwe producten en services, maar naast productinnovaties was er tijdens Interclean ook ruimte om het gesprek over hygiëne anno 2024 aan te gaan.

Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar"

Robert Stelling over Interclean Amsterdam: "Kracht persoonlijke verbinding duidelijk zichtbaar"

Vorige week vrijdag sloot Interclean Amsterdam na vier dagen zakendoen en netwerken zijn deuren. Bezoekers van deze grootste Interclean Amsterdam tot nu toe werden getrakteerd op een geheel nieuwe Interclean-ervaring, waar alles draaide om het leggen van mondiale verbindingen en een kennismaking met de nieuwste innovaties en de laatste trends.

Interclean dag 3: aandacht voor mens en milieu bij Healthcare Cleaning Forum en op de beursvloer

Interclean dag 3: aandacht voor mens en milieu bij Healthcare Cleaning Forum en op de beursvloer

Het mocht dan al dag drie van de vier zijn, wie de sfeer proefde voelde wel dat de Interclean nog lang niet voorbij is. De donderdag stond in het teken van het Healthcare Cleaning Forum en bood voor veel exposanten misschien wel een laatste kans om al het internationale publiek aan te spreken. En daar werd dan ook goed gebruik van gemaakt.

Dag 2 Interclean: de opkomst van robots en (hele) kleine schrobzuigmachines

Dag 2 Interclean: de opkomst van robots en (hele) kleine schrobzuigmachines

Dag 2 van de Interclean, de woensdag, stond in het teken van kleine schrobzuigmachines die in navolging van de i-mop gretig aftrek vinden, talloze robots en cobots en samenwerken om duurzaam te worden.