Bekijk de video's van de Schoonmaker van het Jaar verkiezing finalisten

Bekijk de video's van de Schoonmaker van het Jaar verkiezing finalisten

Het is bijna zover: op dinsdag 18 juni 2024 vindt het Schoonmaker van het Jaar-verkiezingsfeest plaats met als thema Let's shine. De finalisten schitteren nu al in hun eigen filmpjes die op de website en sociale mediakanalen van de Schoonmaker van het Jaar zijn gepubliceerd. Door de filmpjes te bekijken, draag je direct bij aan de stemming voor de winnaar.

Waarom het thema Let’s shine? Initiatiefnemers en organisatoren Petra de Bruin en Esther van der Lelie vertellen: “Er zijn veel bijzondere mensen, plekken en beroepen. Schoonmaak is er één van. Want schoonmaak is de basis van en voor ons allemaal. Ons welzijn, onze welvaart. Schoonmakers zorgen voor een schone omgeving, dus voor ieders positieve beleving. Waar je ook bent. Dat geeft iedereen energie, het laat je stralen. Daags voordat de zomer begint, op dinsdag 18 juni, is het verkiezingsfeest. We laten de schoonmakers ook op die dag stralen en shinen. Dat verdienen alle schoonmakers.”

Laat jouw favoriet stralen

De finalisten van de verkiezing zijn dit jaar Cristina, Delfina, Ghazi, Henk, Jan, Marianna, Martine, Nancy en Santa. Zij stralen nu al in hun eigen filmpjes in de tweede editie van de serie Van schoonmaakSTER naar filmSTER. “Tot 14 juni genereren we nóg meer exposure voor het vak en vooral voor en door de finalisten. Via LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube kan iedereen de filmpjes van de finalisten bekijken en zijn of haar stem uitbrengen op Schoonmaker van het Jaar 2024. Bekijken is je stem uitbrengen. Hoe geweldig is dat”, vertellen de organisatoren. Je bekijk de filmpjes via het YouTube-kanaal Schoonmaker van het Jaar.

Lees meer: