Jan Harkema van SVP Schoonmaak is Schoonmaker van het Jaar 2024

Jan Harkema van SVP Schoonmaak is Schoonmaker van het Jaar 2024

En de winnaar is… Jan Harkema van SVP Schoonmaak! Hij mocht afgelopen dinsdag 18 juni de gouden beker in ontvangst nemen in de Arena van i-team Global in Eindhoven en mag zich daarmee een jaar lang Schoonmaker van het Jaar noemen.

Jan ontving de gouden wisselbeker van Chantal van Lieshout van Schoonmaakbedrijf Succlean B.V. en Marcel de Looze van EW Facility Services, de runner ups van Frits Bronstijn, Schoonmaker van het Jaar 2023. Tijdens het jurybezoek toonde Jan zijn rijdende werkauto, die hij zelf heeft ingericht, waarmee hij naar zijn tien objecten rijdt. Jan is positief over zijn werkgever SVP Schoonmaak en over het vak: “Het vak is zo mooi. Als ik eerder had geweten hoe mooi dit werk is, had ik eerder willen overstappen.”

Runner ups

Martine Verdonck behaalde de tweede plaats en rijdt elke werkdag een uur heen en een uur terug om op haar werk te komen: “Center Parcs Kempervennen is haar tweede thuis. Haar multifunctionele inzet is een belangrijke schakel in het schoonmaakproces en gastbeleving”, stelt de jury. Nancy Meijer van Blankers Schoon won de derde prijs: “Als je hier binnen komt, zorgt Nancy dat alles schoon is, in orde, tiptop, spic en span. We willen haar niet kwijt”, complimenteert haar opdrachtgever BRB. De jury: “Ze staat altijd klaar en de kwaliteit is top. Een topcollega!”

Mooie prijzen

Alle finalisten zijn bekroond en gingen naar huis met mooie prijzen van de partners van de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Hun familie, collega’s, werkgever en opdrachtgevers genoten van een schitterend en onvergetelijk feest met veel aandacht, heel veel waardering en nog meer respect. De schoonmakers verdienen het.

Lees meer: