Alles over Catering

Mathijs Schaft over tweedehands meubilair: 'De klantwens verandert steeds sneller'

Mathijs Schaft over tweedehands meubilair: 'De klantwens verandert...

Mathijs Schaft, Facility Manager Corporate Office bij Heineken, merkt dat er een snel veranderende klantwens is. Er wordt verwacht dat hun nieuwe...

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sodexo en Wereld Natuur Fonds lanceren 'Aardig Eten' op de kaart

Sinds 15 april werken Sodexo en het Wereld Natuur Fonds samen om duurzaam en gezond eten laagdrempelig te stimuleren onder Nederlandse medewerkers....

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Data-analyse brengt voedselverspilling in bedrijfscatering in beeld

Voedselverspilling blijft een actueel probleem in organisaties. Uit recent onderzoek door Wageningen University & Research (WUR), in samenwerking met...

Mathijs Schaft (FM'er Corporate Office Heineken): 'De klantwens verandert steeds sneller'

Mathijs Schaft (FM'er Corporate Office Heineken): 'De klantwens...

Om medewerkers weer vaker naar kantoor te laten komen en het gevoel van saamhorigheid te versterken heeft Heineken een omvangrijk Culture &...

Van chocola naar mueslirepen: UMC Groningen zet in op gezonde voeding

Van chocola naar mueslirepen: UMC Groningen zet in op gezonde voeding

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) wil volledig overstappen op een gezond en duurzaam assortiment. Met een aanbod van 80 procent...

Vijf instituten komen samen op nieuwe en groene Fontys campus 

Vijf instituten komen samen op nieuwe en groene Fontys campus

Begin maart opende Fontys Hogeschool feestelijk haar drie nieuwe onderwijsgebouwen op campus Rachelsmolen in Eindhoven. De nieuwe gebouwen bieden een...

Eerlijke koffie: duurzame impact door directe samenwerking in de keten

Eerlijke koffie: duurzame impact door directe samenwerking in de keten

Binnen de wereld van aanbestedingen is de laatste jaren een groeiende vraag zichtbaar naar een eerlijke en transparante keten. Bedrijven zijn zich...

Small wins (blog Gerard Dessing)

Small wins (blog Gerard Dessing)

Duurzaamheid is en blijft een actueel en uiterst relevant thema in de hedendaagse samenleving en binnen FM. En terecht. In dat kader viel mijn oog...

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine 1 is verschenen (thema Soft Services)

Facto Magazine van maart is uitgebracht. Het thema is Soft Services.