Facilicom viert dit jaar 550 jubilarissen

Facilicom viert dit jaar 550 jubilarissen

Een week geleden vierden maar liefst 550 medewerkers van Facilicom Group hun jubileum bij het bedrijf. Dat werd gedaan in een speciale jubilarissenfeest in het Beatrix Theater in Utrecht, want voor zo'n grote groep heb je wel de ruimte nodig. Facilicom organiseert elk jaar een jubilarissen-event om medewerkers die al een lange tijd bij het bedrijf zijn te vieren en bedanken voor hun lange staat van dienst.

Van de 550 jubilarissen vierden 350 een dienstverband van 12,5 jaar, 115 medewerkers zijn 25 jaar in dienst en 9 personen vierden hun 40-jarig jubileum. CEO van Facilicom Group Eric Otto: “Het jubilarissen-event laat ons keer op keer zien dat mensen lang bij ons in dienst zijn. Onze medewerkers voelen zich verbonden met de club en dat is, zeker in een tijd van ongekende arbeidskrapte, een waardevol goed. Op die manier houdt Facilicom Group waardevolle kennis en ervaringen in huis en dat zorgt voor continuïteit bij onze opdrachtgevers.”

Duurzame inzetbaarheid centraal

Dat mensen lang in dienst blijven, komt voort uit een beleid dat inzet op duurzame inzetbaarheid. De vraag hoe ze als werkgever hun medewerkers op een gezonde manier en met plezier aan het werk kunnen houden, staat centraal. Daarbij kijkt de dienstverlener naar het totaalplaatje om een goede balans te vinden tussen werk en privé, gezondheid en energie, vakkennis en vaardigheden én motivatie en betrokkenheid.