Welke schoonmaakbedrijven zijn favoriet onder facility managers?

Welke schoonmaakbedrijven zijn favoriet onder facility managers?

Met welke schoonmaakbedrijven doen facility managers het liefst zaken? Dat is één van de vragen die Facto, een zusteruitgave van Service Management, stelde in haar Partner of Choice onderzoek.

Met welke leveranciers doen facility professionals het liefst zaken op het gebied van elf relevante werkgebieden? Die vraag stond centraal in het Partner of Choice onderzoek van Facto. Eén van die werkgebieden is schoonmaak, een onmisbare schakel voor FM. Dat blijkt ook uit de cijfers, want 57 procent van de ondervraagde facility professionals is betrokken bij de inkoop van schoonmaakdiensten.

Top vijf schoonmaakbedrijven zijn partners of choice

Het onderzoek levert een mooi overzicht op van dé vijf schoonmaakbedrijven die voor facility professionals een Partner of Choice zijn: met deze bedrijven doen zij het liefst zaken. Ook zijn er vijf ‘challengers’ naar voren gekomen: schoonmaakbedrijven die wel zijn genoemd door de ondervraagde professionals, maar nog een mindere bekendheid genieten.

Benieuwd welke schoonmaakbedrijven het meest geliefd zijn bij facility professionals? Het overzicht is te zien in het speciale Partner of Choice digimagazine van Facto. Daarin lees je onder andere ook interessante interviews met CSU en Hago. Ook zie je daarin de partners of choice van FM’ers in de andere tien categorieën: facilitair dienstverleners, koffieleveranciers, leveranciers van werkplekvoorzieningen, cateringbedrijven, facilitair adviseurs, beveiligingsbedrijven, inkooporganisaties, aanbieders van FMIS, leveranciers op het gebied van smart buildings en vastgoedadviseurs.


Partner of Choice Facto

Met wie doen júllie het liefst zaken?

Ook Service Management bevraagt haar lezers dit jaar weer over met wie zij het liefst zaken doen. Wie zijn de favorieten van schoonmaakbedrijven op het gebied van materialen & benodigdheden, reinigingsmiddelen, schoonmaakmachines, groothandels, sanitair, opleidingen en digitale oplossingen? Het Partner of Choice onderzoek van Service Management levert daarmee een mooi leveranciersoverzicht op voor schoonmaakbedrijven. Deze week is het nog mogelijk om je stem te laten horen.

Deelnemen aan het Partner of Choice onderzoek van Service Management? Dat kan via deze link >>

Lees meer over