VSR Zomerevent 2022 op 7 september in teken van innovatie

VSR Zomerevent 2022 op 7 september in teken van innovatie

Het jaarlijkse VSR Zomerevent vindt plaats op woensdag 7 september. De middag staat in het teken van innovatie in de schoonmaakbranche.

Aanvankelijk stond het zomerevent van VSR in de boeken voor mei, maar de organisatie besloot om het programma 'wegens de drukke schoonmaakmaand' te verplaatsen. Op 7 september vanaf 14.00 uur opent De Tinfabriek in Naarden haar deuren voor de schoonmaakprofessionals.

Ondernemers pur sang

Op het programma staat onder meer een keynote presentatie door Milan en Patrick van der Meulen. Zij nemen de aanwezigen mee in de wereld van innovatie en business creativiteit, met uitstapjes naar de professionele schoonmaakwereld. De broers zijn ondernemers pur sang die zich bezig houden met maatschappelijke vraagstukken. Samen hebben ze het landelijke zonne-energiebedrijf enie.nl opgericht en zijn sinds 2016 regiomanager voor het Climate Reality Project in de Benelux. De broers behoren tot de Top 3 beste jonge ondernemers in Nederland, geselecteerd door het ondernemersplatform Sprout, en staan alweer voor de derde keer op rij in de Duurzame Jonge 100.

Daarna volgt een 'Innovatiecarrousel', waarin VSR-leden de aanwezigen laat kennismaken met hun nieuwe middelen, materialen en machines. Het Zomerevent wordt vanaf 17.00 uur traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel.

Aanwezig zijn?
Vaste relaties van de VSR hebben een persoonlijke uitnodiging via de mail ontvangen. Mocht je ook willen deelnemen, dan kun je mailen naar info@vsr-schoonmaak.nl om ook een persoonlijke uitnodiging op te vragen.

Lees meer over