Ga naar CMS Berlin met vroegboekkorting

Ga naar CMS Berlin met vroegboekkorting

Heb jij je kaarten al gekocht voor internationale schoonmaakvakbeurs CMS Berlin 2023? Zo niet, dan heb je nog tot eind deze maand om dat wel te doen met een mooie vroegboekkorting.

Dit jaar kunnen we ons helaas niet verhogen op een Nederlandse editie van dé schoonmaakvakbeurs Interclean. Maar dat betekent niet dat er geen andere mooie evenementen op de agenda staan. Van 19 tot en met 22 september vindt dit jaar de CMS Berlin plaats. Tijdens deze twaalfde editie kunnen professionals uit de schoonmaak, facility management en dienstverlening weer hun kennis van en contacten uit de branche opfrissen.

Innovaties en technische ontwikkelingen

Tijdens CMS Berlin presenteren standhouders hun laatste producten en diensten en er is volop ruimte voor dialoog, presentaties en netwerken, zowel offline als online. Dit gebeurt onder andere tijdens verschillende lezingen, de Innovation Circle, Speakers’ Corner en live demonstraties. Op de eerste avond worden ook de winnaars van de CMS Purus Innovation Award bekendgemaakt. De focus van de CMS ligt dit jaar wederom op innovaties en technische ontwikkelingen op het gebied van reinigingsmachines en -apparatuur en reinigings-, onderhouds- en desinfectieproducten.

Tickets

Oftewel, een evenement dat je niet wil missen. Of je nu alle dagen aanwezig kunt zijn of één dag. Tot 30 juni zijn dagpassen nog beschikbaar voor een gereduceerde prijs. Je vindt de opties op www.cmsberlin.de/en/.