Tijdens Inclusivity 23 staat inclusiviteit centraal

Tijdens Inclusivity 23 staat inclusiviteit centraal

Inclusiviteit is het creëren van een omgeving waarin alle individuen zich welkom en gewaardeerd voelen. Die verantwoordelijkheid en uitdaging staat tijdens Inclusivity 23 centraal. Het evenement wil aandacht schenken aan het transformeren van de Zuidas tot een inclusieve werkomgeving. ''Samen maken we het verschil.''

Op donderdagmiddag 14 september van 16.30 - 19.30 uur vindt het evenement zich plaats in het Auditorium WTC, Amsterdam. Het evenement, een samenwerking met Socialclub WTC Amsterdam, wordt geopend om 17.00 uur door Ton Goedmakers, CEO Vebego. Hierna betreedt de motivational speaker I AM REDO het podium om zijn verhaal te doen. Vervolgens vindt er zich een talkshow plaats met Rutger Groot Wassink (Wethouder Gemeente Amsterdam, Tessa van Goest (Executive Director B Lab Benelux), Sven Bloem (Manager Groei & Strategie Vebego Participatie), Gracia Clijdesdale (Kwartiermaker Participatie Hogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam) en Erik Peekel.

Het programma wordt om 18.15 uur afgesloten met een netwerkborrel en livemuziek van Twips!

Stem nu nog op het beste schoonmaakidee van 2023

Stem nu nog op het beste schoonmaakidee van 2023

Onder het motto 'de beste ideeën komen van de beste schoonmakers' roept CSU weer het beste schoonmaakidee van 2023 uit. Tot 6 oktober konden ideeën ingezonden worden en nu is het tijd te kiezen uit de top-8 van deze ideeën. Stemmen kan nog tot en met 17 december.

Publiek kiest derde finalist van de CSU Innovatie Award 2023

Publiek kiest derde finalist van de CSU Innovatie Award 2023

De pitchrondes voor de CSU Innovatie Award 2023 zitten erop. De vakjury kiest uit de zes genomineerden twee finalisten. Het publiek bepaalt wie de derde finalist is door een stem uit te brengen. De winnaar van de vijfde CSU Innovatie Award wordt bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 8 november.

CMS Berlin 2023 deelt kennis met de schoonmaakbranche

CMS Berlin 2023 deelt kennis met de schoonmaakbranche

Van 19 tot 22 september presenteert CMS Berlin innovaties in de schoonmaakbranche en fungeert als dialoogplatform voor het bespreken van de belangrijkste thema's in de branche. In verschillende formats delen experts hun specialistische kennis met professionals over onder andere energie-efficiëntie, duurzaamheid, het tekort aan vaardigheden, inflatie en digitalisering.

Inschrijving CSU Innovatie Award 2023 sluit op 7 september

Inschrijving CSU Innovatie Award 2023 sluit op 7 september

Tot 7 september 12.00 uur kunnen innovatieve ondernemers, startups en studenten hun innovatieve ideeën inschrijven voor de CSU Innovatie Award 2023. De winnaar van de CSU Innovatie Award 2023 ontvangt begeleiding van de juryleden, professionals met veel ervaring en expertise in hun eigen vakgebied en een groot (maatschappelijk) netwerk, bij de doorontwikkeling van de innovatie. Ook ontvangt de winnaar een investeringsbudget van 10.000 euro en een marketing-boost.