SIEV houdt ledenvergadering bij NESO

SIEV houdt ledenvergadering bij NESO

NESO, het eerste schoonmaakopleidingscentrum in Nederland, vormt het decor voor de eerste algemene ledenvergadering van mkb-branchevereniging Schoonmaken Is Een Vak (SIEV) op donderdag 20 april.

De aanvangstijd van de algemene ledenvergadering is verschoven naar een later tijdstip dan voorheen. Reden is dat de vereniging rekening wil houden met de werkzaamheden van de leden, die graag bij de bijeenkomst aanwezig willen zijn. De inloop van de ledenvergadering is vanaf 15.30 uur en ter afsluiting is er een gezamenlijke barbecue.

Trainingen en opleidingen sluiten aan op praktijk

Bij NESO in Bemmel kunnen alle basisvakopleidingen en bepaalde gespecialiseerde opleidingen van de schoonmaakdienstverlening worden gevolgd. Dit varieert van schoonmaken gezondheidszorg tot gevelonderhoud. In het pand zijn praktijksituaties nagebootst. Denk aan een isolatiekamer, patiëntenkamers, een inpandige vakantiebungalow, bijna alle typen vloeren, klaslokalen, een gevelinstallatie en veel glas. Ook is er aandacht voor het inzetten van innovaties, zoals de Wecoline BubbleFlush, i-Mop en andere slimme nieuwe technieken om de aansluiting van opleiding aan de dagelijkse praktijk te realiseren.