Glazenwassersbedrijven kunnen zich nog aanmelden voor actieweek

Glazenwassersbedrijven kunnen zich nog aanmelden voor actieweek

Vlak voor de kerstperiode is de actieweek Glazenwassers hebben hart voor de zorg. Glazenwassersbedrijven steken dan met een vriendelijke gebaar of activiteit de zorg een hart onder de riem. Dit jaar duurt de actieweek van 12 tot en met 23 december 2022.

Schoonmakend Nederland roept glazenwassersbedrijven op om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen en mee te doen. Uitgangspunt is om zorgopdrachtgevers, - medewerkers en cliënten iets leuks aan te bieden. Wat precies, dat is aan de bedrijven zelf. “Het is altijd mogelijk om taart, gebakjes, een kerststukje of een plantje te laten bezorgen bij een zorginstelling”, laat de organisatie weten.

Klein gebaar kan iets groots betekenen

Het is voor de zevende keer dat de actieweek plaatsvindt. De initiatieven van de glazenwassersbedrijven zijn altijd lovend. Jeanette Voogt van ACW vertelt: “Wij doen al enige jaren mee met de actieweek en we laten zien als organisatie dat een klein gebaar, voor een ander iets groots kan betekenen.”

Overladen met positieve reacties

Team Knipschaar Infra-clean deed vorig jaar ook mee. “We zijn overladen met positieve reacties: zelfs een handgeschreven kaartje uit Canada van een Nederlandse vrouw wiens vader hier in Dronten wordt verzorgd. Echt iedereen blij, hoe mooi is dat.”

Geïnteresseerde bedrijven kunnen voor meer informatie en aanmelding terecht bij Schoonmakend Nederland.