Tjerk Heukelom is de nieuwe directeur Operations Performance bij ISS Facility Services

Tjerk Heukelom is de nieuwe directeur Operations Performance bij ISS Facility Services

Tjerk Heukelom is benoemd tot Operations Performance Director bij ISS Facility Services. Hij vervult deze functie sinds 1 oktober. Heukelom is onder meer verantwoordelijk voor het verbeteren van de prestaties van de services. ISS Facility Services is blij met zijn benoeming en verwacht dat hij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het realiseren van de strategische prioriteiten van het bedrijf.

Heukelom draagt de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de presentaties van de services, gericht op het maximaliseren van productiviteit. Ook het streven naar topkwaliteit, het vormgeven van innovatieve concepten, het bevorderen van schaalbaarheid en het waarborgen van strikte naleving vallen hieronder.

ISS Facility Services verwacht dat de nieuwe directeur Operations Performance een significante bijdrage gaat leveren aan het realiseren van de strategische prioriteiten. Hierbij wordt gedoeld op het versnellen van groei, het versterken van klantbetrokkenheid en het succesvol uitvoeren van de OneISS strategie.

Internationale functies

Heukelom heeft meer dan twintig jaar commerciële en operationele ervaring. Hij heeft diverse internationale functies bekleed bij gerenommeerde organisaties, waaronder ABN AMRO, KLM, BAGTAG, en onlangs als Chief Operating Officer bij de NOAH Group.

Lees ook: