Gemeente Harlingen kiest voor Effektief als schoonmaakpartner

Gemeente Harlingen kiest voor Effektief als schoonmaakpartner

De gemeente Harlingen en Effektief gaan een nieuwe samenwerking aan. De gemeente en het schoonmaakbedrijf vinden elkaar in hun visie op gastvrijheid, schoonmaakkwaliteit en proactieve werkwijze. Effektief is trots dat om het schoonmaakonderhoud sinds 1 oktober bij de gemeente te mogen verzorgen.

Effektief geeft aan dat de no-nonsense houding van de gemeente naadloos aansluit bij die van het schoonmaakbedrijf. Ook zijn beide bedrijven groot voorstander van heldere communicatie. “Deze match vormt de basis van ons servicegerichte maatwerk waarmee we de belevingskwaliteit bij de gemeente naar een hoger niveau tillen.”

Flexibel

Gemeente Harlingen wil een wendbare organisatie zijn die anticipeert op de veranderende behoeften van haar inwoners. Dit betekent dat de gemeente zelf ook voortdurend in beweging is. Effektief anticipeert hier proactief op en beweegt hier flexibel in mee. Het schoonmaakbedrijf streeft er dan ook naar om de beleving en kwaliteit van schoonmaak naar een hoog niveau te brengen voor medewerkers en bezoekers van gemeente Harlingen.

Ook interessant: