CSU en FC Twente zijn trots op nieuwe samenwerking

CSU en FC Twente zijn trots op nieuwe samenwerking

De komende drie seizoenen verzorgt CSU de schoonmaak in en rondom de Grolsch Veste van FC Twente. De samenwerking is pasgeleden beklonken en sinds 1 september gestart. Beide partijen hebben al eerder samengewerkt en dat beviel goed. "Wij zijn trots dat CSU opnieuw de schoonmaakpartner is van FC Twente."

Aan het woord is Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken. Hij vervolgt: “In een eerdere periode hebben FC Twente en CSU al langdurig samengewerkt. We kennen elkaar daardoor goed. CSU is een betrouwbare partner, die zorgt voor een fijne en hygiënische werk- en leefomgeving. Dit gaan ze de komende drie seizoenen ook in De Grolsch Veste realiseren. Wij zijn trots dat CSU opnieuw de schoonmaakpartner is van FC Twente.”

De opdracht past goed bij CSU, geeft Patrick de Groot, Businessunit Directeur CSU Noordoost & Zuid Nederland aan. “CSU doet veel op schoonmaakgebied en sponsoring bij de top voetbalclubs in Nederland en FC Twente past daar uitstekend bij. Daarnaast heeft CSU in de regio Twente veel klanten. Dan is een wedstrijd in de Grolsch Veste met voorafgaand een heerlijke lunch of diner bij Cook & Play een mooie gelegenheid om onze relaties te onderhouden.“

Lees ook: