Leer meer over duurzame schoonmaak tijdens CSU Innovatie Boost 2024

Leer meer over duurzame schoonmaak tijdens CSU Innovatie Boost 2024

Ook dit jaar komen er weer duurzame innovaties in de schoonmaak aan bod tijdens de CSU Innovatie Boost, dat duurt van 22 tot en met 25 januari 2024. Het online event biedt ruim twintig interactieve sessies waarin professionals van binnen en buiten de facilitaire wereld de nieuwste trends en ontwikkelingen presenteren en behandelen.

Schoonmakend Nederland is ook present. Directeur Rob Rommelse vertelt over de visie op duurzaam schoonmaken tijdens de sessie ‘Duurzame schoonmaak: waar hebben we het over?’. En voorzitter Tamara van Ark neemt deel aan de sessie van Nibud en CSU over de rekentool voor financieel fitte medewerkers, die door communicatieadviseur Ilse Vanhijfte wordt geleid.

De CSU Innovatie Boost biedt praktische inzichten, tips en slimme oplossingen om op een positieve en duurzame manier impact te maken op het werk- en leefgeluk van mensen. Professionals uit de facilitaire wereld, universitaire onderzoekers, gedragswetenschappers, productontwerpers en trendwatchers schuiven aan.

Duurzaamheid integreren

Zo is er aandacht voor hoe je duurzaamheid kunt integreren binnen een organisatie en wat AI voor jouw branche betekent. Verder komen de laatste trends en ontwikkelingen binnen FM vanuit het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie 2024 aan bod. Op het programma staan onder meer keynotes van Rens van der Vorst, technofilosoof, die op zoek gaat naar antwoorden op de vraag ‘Maakt technologie het leven beter?’ en Niels Hansen, tijdgeestexpert, vertelt over de trends en veranderingen die op ons afkomen. Ga voor het volledige programma naar www.CSU-innovatieboost.nl en stel je eigen programma met sessies samen. Deelname is gratis.

Lees ook: