Kärcher opent nieuw Municipal Competence Center in Wilrijk

Kärcher opent nieuw Municipal Competence Center in Wilrijk

Op 8 februari opende Kärcher Belux officieel de deuren van haar Municipal Competence Center in Wilrijk. Met deze nieuwe fysieke locatie zet Kärcher een belangrijke stap naar een grotere operationele efficiëntie. Ook stelt het nieuwe Competence Center het bedrijf in staat de dienstverlening verder te optimaliseren.

Tot voor kort was het Municipal Competence Center van Kärcher Belux gevestigd in Ternat. Dat center is dus verplaats naar Wilrijk. Dat was geen gemakkelijke opgave en er is dan ook een lange aanloop geweest. Onder andere het inpakken en verplaatsen van essentiële apparatuur, onderdelen en machines vergde veel coördinatie en communicatie.

Onvermoeibare inzet

“De betrokkenheid van ons toegewijde team en de samenwerking met andere diensten binnen Kärcher zijn van onschatbare waarde geweest in het creëren van een gestroomlijnd verhuisproces”, benadrukt Kees Wagtmans, Managing Director van Kärcher Belux. “Dankzij hun onvermoeibare inzet hebben we deze verhuis tot een goed einde kunnen brengen. Nu kijken we ernaar uit om ons nieuwe Municipal Competence Center in Wilrijk in gebruik te nemen. Samen zullen we blijven groeien en streven naar excellentie. Ik ben alvast enthousiast over de mogelijkheden die de toekomst brengt.”

Lees ook: