Bekijk de sessies van de CSU Innovatie Boost nu terug

Bekijk de sessies van de CSU Innovatie Boost nu terug

Van 22 tot en met 25 januari organiseerde schoonmaakbedrijf CSU weer de Innovatie Boost. Tijdens het online inspiratie-event praatten verschillende sprekers en gasten je bij over de trends en ontwikkelingen in innovatie en duurzaamheid in de branche. Je bekijkt de sessies nu terug.

Bij CSU genieten ze nog na van het succesvolle evenement en en dat delen ze graag. In de vier dagen die het event duurde, zijn er namelijk een hoop sessies gehouden. Niet gek dus als je wat hebt gemist. Tijdens twintig sessie namen 58 professionals, van universitaire onderzoekers en gedragswetenschappers tot productontwerpers en trendwatchers, je mee in de ontwikkelingen in het snel veranderende facilitaire werkveld.

Enkele onderwerpen die aan bod kwamen:

  • Sven Olree, de keynote spreker, praat over hoe de Efteling is geëvolueerd naar een 9+ gastbeleving.
  • Leer van Eredivisie Essentials: Facilitair succes in de topstadions van de Nederlandse Eredivisie.
  • Neem een duik in de in de fascinerende wereld van robotica in FM.
  • Zet jezelf aan het denken door keynote Norbert Schotte en duurzaamheidsmanager Niels van Geenhuizen. Over de ongemakken en kansen in de reis naar duurzame verandering.
  • Kom te weten hoe jij vorm geeft aan het gebouw van de toekomst, met de uitkomsten van het Nationaal Onderzoek Facilitaire Innovatie ‘Van Facilitair naar Visionair’.
  • Ontdek de kracht van Facilitaire Coalities, voor grip op ketensamenwerking. Het slim inrichten van ketensamenwerking, zoals de facilitair verbinder dat doet in coalities, is een succesversneller op het gebied van klant- én medewerkers tevredenheid.
  • Ontdek in de sessie ‘Tell Me More’ meer over operationele innovaties voor de schoonmaak van de toekomst.
  • Of kijk een van de branchespecials terug.

Kijk terug

Bovenstaande sessies en de rest van alles dat de revue heeft gepasseerd tijdens de Innovatie Boost bekijk je nu op je gemak online terug. De link naar de sessies vindt je bij CSU >>

Lees ook: