Doe inspiratie op tijdens de Zorg & facility 2024  

Doe inspiratie op tijdens de Zorg & facility 2024  

Zorgorganisaties staan voor een enorme uitdaging. Met steeds minder mensen en budget de juiste zorg leveren aan patiënten en cliënten. En dan ook nog eens zo efficiënt, persoonsgericht én duurzaam mogelijk. Op 9, 10 en 11 april vindt de Zorg & facility 2024 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs geeft inspiratie en informatie om zo goed mogelijk met deze uitdagingen om te kunnen gaan.

Zorg & facility 2024 richt zich op de thema’s beveiliging, projectinrichting en huisvesting, hulpmiddelen, keukeninrichting, kleding en textiel en schoonmaak. Binnen de zorg is hygiëne een belangrijk thema. Niet alleen voor het welzijn van de patiënten en cliënten, maar ook voor hun veiligheid. Operatiekamers en -materialen behoren altijd volledig steriel te zijn. Daarnaast wordt er ook met een kritisch oog naar de duurzaamheid gekeken. Dit terwijl er steeds minder personeel beschikbaar is. Hoe om te gaan met deze uitdagingen? De beurs is een ontmoetingsplek waar informatie en inspiratie met elkaar wordt gedeeld. Ook worden er milieuvriendelijke schoonmaakproducten gepresenteerd. Deze producten zorgen voor een veilige, schone en comfortabele omgeving voor de patiënt of cliënt.  

Webinar over duurzaam reinigen

Zorg & facility besteedt onder andere aandacht aan duurzaamheid en schoonmaak. Zo vindt er op 4 april een webinar plaats met het thema ‘Wanneer maakt u de switch naar duurzaam reinigen zonder extra investeringen?’. Dit webinar is gericht op inkopers of facility managers die benieuwd zijn naar het maken van een verduurzamingsslag in het reinigingsproces, zonder extra investeringen.  

Lees ook: