Fonville start schoonmaak voor Roompot en Landal in Limburg

Fonville start schoonmaak voor Roompot en Landal in Limburg

Fonville Schoonmaakbedrijven kondigt de start aan van haar werkzaamheden op twee grote vakantieparken in Limburg: Roompot Klein Vink en Landal GreenParks De Lommerbergen. Vanaf 12 april bezorgen de teams van Fonville de gasten op beide parken een onvergetelijk verblijf in een hygiënisch schone omgeving.


De kracht van Fonville? Die ligt volgens de schoonmaakdienstverlener bij haar mensen. Daarbij kunnen klanten altijd vertrouwen op de drie zekerheden: vakmanschap, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Met de start op deze twee vakantieparken, brengen Fonvilles teams hun expertise naar het prachtige Limburg.

Onvergetelijke vakantiebeleving

“Dit is een prachtige kans om onze belofte ‘Samen uitblinken’ in de praktijk te brengen,” zegt Marcel Mink, contractbeheerder bij Fonville. “Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om onze passie voor een schone werk- en leefomgeving uit te voeren. En bij te dragen aan een onvergetelijke vakantiebeleving voor de gasten. De prettige samenwerking met Roompot en Landal GreenParks en onze (nieuwe) collega’s in de opstartfase geven veel vertrouwen. Samen met een groot team aan enthousiaste collega’s hebben we de afgelopen periode hard gewerkt om te komen tot dit moment. Ook dat is samen uitblinken!”

Duurzame leefomgeving

De samenwerking met Roompot Klein Vink en Landal GreenParks De Lommerbergen is een natuurlijke stap voorwaarts in de ambitie van Fonville om een positieve bijdrage te leveren aan een schone en duurzame leefomgeving. Dat doen ze onder meer door de inzet milieuvriendelijke materialen en het vakmanschap van haar medewerkers. Zo is Fonville klaar om verantwoordelijkheid voor de schoonmaak op deze vakantieparken te nemen.

Lees meer: