Sprekers Interclean event Female Leaders in Cleaning bekend

Sprekers Interclean event Female Leaders in Cleaning bekend

Op de tweede dag van de Interclean Amsterdam, woensdag 15 mei, vindt onder andere het Female Leaders in Cleaning evenement plaats. De sprekers die erbij zullen zijn, zijn nu bekend.

Het Female Leaders in Cleaning evenement is een samenkomst van vrouwelijke leiders die je meenemen in hun ervaring als vrouw aan de top. Ze inspireren je met inzichten over vrouwelijk leiderschap in zowel de professioneel als de persoonlijke sfeer, de empowerment van vrouwen, veerkracht door het omarmen van diversiteit en financiële empowerment van vrouwen.

Inspiratie en actie

De organisatoren van het evenement zetten echter niet alleen in op inspiratie. Ze willen ook aanzetten tot actie. Want wereldwijde rapporten laten zien dat er nog steeds een grote genderkloof bestaat die overbrugd moet worden. Met evenementen als deze kan die ontwikkeling worden versneld. Female Leaders in Cleaning roept bedrijven dan ook op om diversiteit actief te bevorderen, naar hun werknemers te luisteren en gelukkige werkplekken te creëren waar iedereen zich kan ontplooien.

Sprekers

Op de Interclean zijn er twee verschillende evenementen van Female Leaderrs in Cleaning: een internationaal en een Nederlandse sessie. Tijdens de internationale sessie in de ochtend spreken Grazia van Sofidel Group, Sarika van World Toilet Organization, Anett van Vi Health, Shybon van Resolve Cleaning en Rojuette van UN Women Nederland. Tijdens de Nederlandse sessie in de middag spreken Annemarie van Mentor, Daniëlle van CNV, Jojan van Ready2Improve en Danielle van WOMEN INC.