Partnerberichten

Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Smaak is de sleutel in de eiwittransitie

Duurzaamheid is een 'hot topic' in de wereld van bedrijfscatering. De ambities liggen er hoog en tegelijkertijd zit de sector in een spagaat: veel gasten zijn namelijk gehecht aan vleesgerechten. Met hulp van leveranciers, zoals Redefine Meat, tracht Compass Group beide werelden bij elkaar te brengen.

 Tjen van Ee runt samen met zijn broer Damon het familiebedrijf.Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Cateraar stimuleert mensen tot gezonde lifestyle

Leo Catering bestaat bijna twintig jaar en legt vanaf dag één nadrukkelijk de link tussen voeding en vitaliteit. In aanvulling op een vers aanbod eten en drinken wil Leo mensen inspireren tot een meer gezonde leefstijl. De app NewU is een nieuwe feature van de lifestylecateraar van Nederland.

Productmanager Shalane Kraijema (links) en Mark Voorhaar (rechts), commercieel manager van Cirfood. Foto: Pascale van Reijn.Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Duurzaam all-you-can-eat concept Cirfood trekt dubbele lunchgasten

Lunchen in een bedrijfsrestaurant volgens het concept 'all-you-can-eat'. Cateraar Cirfood introduceerde dit idee afgelopen zomer als proef bij een van zijn grootste opdrachtgevers. Het assortiment aan eten en drinken werd aanzienlijk beperkt, maar tegelijkertijd een stuk duurzamer en gezonder. En wat blijkt in de praktijk: het aantal gasten verdubbelt. 'Het overtreft al onze verwachtingen.'

Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Leo Catering: 'Gezonde maaltijden verbeteren welzijn én prestaties'

Een vitale werkomgeving is niet langer slechts een wenselijke toevoeging, maar een strategische noodzaak. Hoe draagt een gezonde werkplek bij aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers? En waarom wordt het steeds meer een onmisbare arbeidsvoorwaarde?

Gesponsord
Gesponsord
Koffie

Gesponsord Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De uitkomsten van het onderzoek Coffee&Tea@Work, uitgevoerd in opdracht van Jacobs Douwe Egberts Professional, vertellen hoe je de koffiecorner kan afstemmen op huidige trends en de wensen van jouw werknemers.

Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en Maas de handen ineen voor The Colour Café. Een koffiebar voor en door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed werkgeverschap' steeds belangrijker. Het gaat niet alleen om het bieden van aantrekkelijke salarissen en uitgebreide voordelen; het gaat ook om het creëren van een werkomgeving waarin werknemers groeien.

Jonas Gøttler, tweede van rechts, met zijn compagnonsGesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Hoe een schoolproject leidde tot innovatief cateringplatform

Digitalisering staat vaak bovenaan de agenda bij organisaties, maar de catering loopt in dat opzicht nog achter, ondervond de Deen Jonas Gøttler. Het was een van de drijfveren om met twee schoolvrienden Kanpla op te zetten: een compleet platform dat het volledige cateringproces omvat en cateraars en klanten met elkaar verbindt.

Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering gaat nog een stap verder en wil mensen inspireren tot een andere, meer gezonde leefstijl.

Anna Casemier en Marielle Hintzen.Gesponsord
Gesponsord
Catering

Gesponsord Bedrijfshoreca: Contrast Facility + Hospitality in gesprek met...

De veranderende werkomgeving maakt dat de bedrijfshoreca te maken krijgt met andere wensen, verwachtingen en voorkeuren van zijn gebruikers of gasten. Contrast Facility + Hospitality ging hierover in gesprek met achttien bestuurders tijdens de jaarlijkse branchebijeenkomst.