Partnerberichten

Leo Catering: 'Gezonde maaltijden verbeteren welzijn én prestaties'

Leo Catering: 'Gezonde maaltijden verbeteren welzijn én prestaties'

Een vitale werkomgeving is niet langer slechts een wenselijke toevoeging, maar een strategische noodzaak. Hoe draagt een gezonde werkplek bij aan het...

Maurits Tofohr: 'We kijken altijd wat er beter kan.'

'De toekomst is uncatering'

De cateraar die de catering wereld opschudt. Zo zou je Join Program kunnen omschrijven, Oftewel: foodservice van de toekomst. Lekker én gezond eten...

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

Hoe zorg jij straks voor een koele werkplek?

De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

Ongekend talent ontdekken met een sociale koffiebar

In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

De rol van bedrijfscatering in vitaliteit en goed werkgeverschap

In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...

Jonas Gøttler, tweede van rechts, met zijn compagnons

Hoe een schoolproject leidde tot innovatief cateringplatform

Digitalisering staat vaak bovenaan de agenda bij organisaties, maar de catering loopt in dat opzicht nog achter, ondervond de Deen Jonas Gøttler. Het...

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Catering als startpunt voor een gezonde lifestyle

Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...

Anna Casemier en Marielle Hintzen.

Bedrijfshoreca: Contrast Facility + Hospitality in gesprek met...

De veranderende werkomgeving maakt dat de bedrijfshoreca te maken krijgt met andere wensen, verwachtingen en voorkeuren van zijn gebruikers of...

De kracht van verbinden: zó maak je kantoor weer aantrekkelijk

De kracht van verbinden: zó maak je kantoor weer aantrekkelijk

Nog nooit eerder steeg het belang van een optimale werkomgeving, waar beleving en ontmoeten centraal staat, zo hard. Waar voorheen het kantoor een...

CIRFOOD biedt 'plant-based' woensdagen op mbo-scholen

CIRFOOD biedt 'plant-based' woensdagen op mbo-scholen

De ambities zijn torenhoog. Bij CIRFOOD, maar ook bij de (mbo-)scholen waarmee de horecadienstverlener samenwerkt. Ze willen allemaal toe naar een...