Leo Catering: 'Gezonde maaltijden verbeteren welzijn én prestaties'
Een vitale werkomgeving is niet langer slechts een wenselijke toevoeging, maar een strategische noodzaak. Hoe draagt een gezonde werkplek bij aan het...
Een vitale werkomgeving is niet langer slechts een wenselijke toevoeging, maar een strategische noodzaak. Hoe draagt een gezonde werkplek bij aan het...
De cateraar die de catering wereld opschudt. Zo zou je Join Program kunnen omschrijven, Oftewel: foodservice van de toekomst. Lekker én gezond eten...
De rol van koffie en thee op de werkvloer valt niet te onderschatten. Daarom kan je de koffiecorner maar beter zo aantrekkelijk mogelijk maken. De...
In een tijd van een krappe arbeidsmarkt is het tijd om naar een bredere inzetbaarheid van mensen te kijken. Om deze reden slaan The Colour Kitchen en...
In de moderne zakelijke wereld, waar talent schaars is en werknemers streven naar een gezonde balans tussen werk en leven, wordt het begrip 'goed...
Digitalisering staat vaak bovenaan de agenda bij organisaties, maar de catering loopt in dat opzicht nog achter, ondervond de Deen Jonas Gøttler. Het...
Sinds de coronapandemie hebben kantoren andere functies gekregen. De catering verandert daarin mee. Het moet gezonder en duurzamer. Maar Leo Catering...
De veranderende werkomgeving maakt dat de bedrijfshoreca te maken krijgt met andere wensen, verwachtingen en voorkeuren van zijn gebruikers of...
Nog nooit eerder steeg het belang van een optimale werkomgeving, waar beleving en ontmoeten centraal staat, zo hard. Waar voorheen het kantoor een...
De ambities zijn torenhoog. Bij CIRFOOD, maar ook bij de (mbo-)scholen waarmee de horecadienstverlener samenwerkt. Ze willen allemaal toe naar een...