Met welke cateringbedrijven doen FM’ers het liefst zaken?

Catering is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Gezondheid en vitaliteit op de werkplek komen in de catering samen met trends als duurzaamheid, circulariteit en no-waste. Ook wordt de rol van eten en drinken in een hybride kantoor steeds prominenter. Waar winkelen FM’ers het liefst voor hun bedrijfscatering?

Op die vraag geeft Facto’s Partner of Choice-onderzoek antwoord. Om een representatief beeld te geven deden er 478 professionals mee aan het onderzoek. 64 procent van hen is betrokken bij de keuze voor cateringbedrijven. Zij kozen hun favoriete cateringaanbieders in een sterk wisselend aanbod. Landelijk zijn er een aantal grote bedrijven actief. Enkele tientallen lokaal opererende kleine en middelgrote bedrijven vullen dit aanbod aan.

'Plantaardig wordt het nieuwe normaal'

Wat zijn de trends in catering volgens Natascha Kooiman van Smaackmakers?
Lees verder

Top 5 cateraars

Uit de antwoorden is een mooi overzicht ontstaan van de favoriete cateringbedrijven onder FM’ers. Zij kozen een top 5 van bedrijven met wie zij het liefst zakendoen. Daarnaast staan vijf challengers: bedrijven die nu minder genoemd worden, maar die de moeite waard zijn in de gaten te houden.

Benieuwd naar de top 5 cateraars en de challengers? Bekijk hier de resultaten >>