Wat hebben Dick van Velsen (ASML), Karin Mars (VodafoneZiggo) en Bart Mak (VFM) met elkaar gemeen?

Wat hebben Dick van Velsen (ASML), Karin Mars (VodafoneZiggo) en Bart Mak (VFM) met elkaar gemeen?

Wat hebben Dick van Velsen (ASM), Karin Mars (VodafoneZiggo) en Bart Mak (VFM) met elkaar gemeen? Het antwoord op deze vraag is helder: alle drie zijn spreker op het Facto Congres 2023 dat op 21 september a.s. in Nieuwegein plaatsvindt en waar meer dan 250 facility professionals worden verwacht.

Presentatie 1. Optimale huisvesting in een snel veranderende omgeving (praktijkcase ASML)

Dick van Velsen, Manager Huisvesting bij ASML Corporate Real Estate, deelt samen met zijn collega Saskia Slenders, Programma Manager Workplace Experience bij ASML, interessante inzichten wat chipmachineleverancier ASML, met de overgang naar hybride werken, allemaal doet om in de werkomgeving op de campus in Veldhoven te komen tot een optimale workplace experience, een werkomgeving waar nu nog 20.000, maar waar naar verwachting in 2030 minimaal 35.000 mensen werken.

Presentatie 2. Data-driven FM: ervaringen en kansen in de praktijk

Karin Mars (foto midden), Director Workplace bij VodafoneZiggo, doet samen met Yvon Olof (plaatsvervangend sectormanager FM bij Provincie Noord-Holland) en Marcel van den Bosch (Product Owner Data-Driven Facilities bij Alliander) mee aan de ronde tafel over datadriven FM. Welke stappen zijn nodig om facilitaire data meer te laten zijn dan een dashboard met tabellen en grafieken? Hoe kom je tot kwalitatief goede facilitaire data en wat kun je ermee? Gespreksleider is Jaap Kloos, teamleider aan de opleiding FM van de Haagse Hogeschool.

Presentatie 3. Veranderen naar een flexibele workplace management-organisatie (praktijkcase ABN Amro)

Bart Mak (VFM, foto rechts), Froukje Terpstra (Twynstra Gudde) en een FM-professional van ABN Amro (naam wordt binnenkort bekend) gaan in op het traject (van visievorming, aanbestedingen tot en met implementatie) dat in 2021/2022 is doorlopen om te komen tot een strategische regie-organisatie. In hoeverre zijn de ambities, doelen en uitgangspunten gerealiseerd. Welke verbeterpunten zijn er? En nog belangrijker: hoe kan men samen doorgroeien naar een volwassen partnerschap met meerwaarde voor de eindgebruiker?

<

Programma Facto Congres op 21-9 a.s.

Op het congresprogramma, dat net als in 2022 wordt geleid door de energieke dagvoorzitter Suzan Vink, staan dit jaar onder meer de volgende onderdelen:

PLENAIRE KEYNOTES

Keynote 1. De Mentale Reset, door dr. Elke Geraerts, neuropsycholoog
Keynote 2. Succesvol falen: stilstaan is vooruitgaan, door Niels Thijssen, topsportcoach

PARALELLE SESSIES (iedere congresbezoeker kan aan 3 sessies deelnemen)

Meer weten over het Facto Congres 2023?

>> Bezoek dan de speciale website.