Matthijs Bergers gestart bij Atir als schoonmaakadviseur

Matthijs Bergers gestart bij Atir als schoonmaakadviseur

Matthijs Bergers is op 1 februari gestart als adviseur bij Atir. Eerder werkte hij onder meer als contractbeheerder en calculator bij diverse schoonmaakbedrijven.

Zo staan onder andere schoonmaakbedrijven Dolmans, CSU en EW Facility Services op het CV van Bergers. "In mijn rol als contractbeheerder en calculator voor een aantal schoonmaakbedrijven, heb ik Atir als fijne en betrouwbare partner leren kennen", vertelt de nieuwe aanwinst van het adviesbureau.

Toegevoegde waarde

Hij vervolgt: "De deskundigheid van de Atir-collega’s zorgde ervoor dat ik nieuwsgierig werd naar deze organisatie en om vanuit een ander perspectief van toegevoegde waarde te zijn voor de opdrachtgevers. Door mijn ervaring in en kennis van de schoonmaakbranche kan ik in mijn rol als adviseur een positieve bijdrage leveren aan de uitdagende projecten en de doorontwikkeling van Atir."

Welkome aanvulling

Marieke Weerts, managing partner bij Atir, voegt daaraan toe: "We zijn super enthousiast dat we ons team hebben kunnen versterken met Matthijs. Met zijn ruime ervaring als contractbeheerder bij verschillende schoonmaakdienstverleners is hij een welkome aanvulling op ons team. Op deze manier bereiden wij onze capaciteit en expertise uit op gebieden waar we veel ontwikkeling en behoefte zien in de markt."