Marcel Rotteveel nieuwe CFO van Facilicom Group

Marcel Rotteveel nieuwe CFO van Facilicom Group

Facilicom Group, bekend van onder andere schoonmaakbedrijf Gom, heeft bekend gemaakt dat Marcel Rotteveel per 1 juni het CFO-stokje overneemt van Maartje Bouvy. Ook zal hij zitting nemen in het Algemeen Bestuur van Facilicom Group en vormt hij dan samen met CEO Eric Otto het Concern Directie Team.

Rotteveel is in 2013 bij Facilicom begonnen als Directeur Business Control van Trigion Beveiliging. Hij heeft in die rol veel werk verricht op het gebied van groei en professionalisering in de beveiligingstak van het bedrijf. Daarvoor heeft Rotteveel onder andere gewerkt bij SKON Kinderopvang en PLUS Retail en is hij actief in de brancheorganisatie Particuliere Beveiliging.

Ontwikkeling en performance

CEO Otto reageert op de benoeming: “Ik ken Marcel als iemand die als geen ander Finance en Business weet te verbinden, en ik verwacht dat hij vanuit die focus sterk zal bijdragen aan de ontwikkeling en de performance van onze bedrijfsonderdelen. We vullen elkaar goed aan en ik heb er alle vertrouwen in dat we samen effectief invulling kunnen gaan geven aan onze strategische doelstellingen met daarbij oog voor onze medewerkers, klanten en organisatie.”

Nieuwe uitdaging

Rotteveel zelf geeft aan uit te kijken naar deze nieuwe uitdaging: “In de afgelopen tien jaar heb ik bij Trigion met enorm veel plezier gewerkt aan het realiseren van een professionele organisatie met een gezond verdienmodel. Graag neem ik deze ervaring mee naar mijn nieuwe rol als CFO van Facilicom Group.”

Lees meer over