Masterclass over de rechten en plichten van een vertrouwenspersoon

Masterclass over de rechten en plichten van een vertrouwenspersoon

Schoonmaakondernemers die meer willen weten over de juridische kant van ongewenste omgangsvormen en integriteit, kunnen in juni een masterclass over dit thema bijwonen. De bijeenkomst staat onder leiding van jurist en gecertificeerd vertrouwenspersoon mr. Hella Vercammen van The Legal Company.

De masterclass is een vervolg op de training ‘Word intern vertrouwenspersoon in één dag’ maar kan ook los daarvan worden gevolgd. Deelnemers leren meer over de rechten en plichten van een vertrouwenspersoon en hoe je dit intern goed kunt regelen.

Wet- en regelgeving

Vercammen gaat verder in op de verschillende soorten integriteitsschendingen en ongewenste omgangsvormen en de wet- en regelgeving daaromtrent zoals de Arbo-wetgeving en Klokkenluiderswetgeving. Ook belicht zij de verschillende soorten juridische interne (informele) en externe (formele) procedures naar aanleiding van een klacht of melding.

Aanmelden

De masterclass De rechten en plichten bij ongewenst gedrag en integriteitsschendingen vindt plaats op donderdagmiddag 22 juni in Amstelveen. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van The Legal Company.