Sprookjesachtige samenwerking maakt Succes Schoonmaak blij

Sprookjesachtige samenwerking maakt Succes Schoonmaak blij

Succes Schoonmaak voelt zich vereerd dat het bedrijf een nieuwe samenwerking mag aangaan met Walt Disney Company Benelux. Het schoonmaakbedrijf is verantwoordelijk voor het schoonmaakonderhoud van het nieuwe kantoor van The Walt Disney Company in Amsterdam-Noord.

Het schoonmaakbedrijf is begin juli gestart met de opdracht. “Wij zorgen ervoor dat het kantoor van The Walt Disney schoon, fris en uitnodigend is voor haar medewerkers en bezoekers. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

Openbaar vervoer

Succes Schoonmaak startte in 1963 als eenmanszaak en is uitgegroeid tot een groot regionaal schoonmaakbedrijf, dat actief is in allerlei branches. Zo zijn de schoonmakers aan het werk in kantore, onderwijsinstellingen, kinderdagverblijven en vakantieparken, tot ziekenhuizen en winkels. In de sector openbaar vervoer noemt Succes Schoonmaak zichzelf specialist met meer dan vijftig jaar ervaring in de reiniging van treinen, stations, trams, metro’s, haltes en bussen.

Familiebanden binnen bedrijf

“De basis voor het succes van Succes is de no-nonsense houding (mouwen opstropen en ervoor gaan) en de oprechte aandacht voor haar schoonmaakmedewerkers. Iedereen kent elkaar bij Succes en staat voor elkaar klaar. Het fundament hiervoor zijn de familiebanden die onze organisatie kenmerken”, is te lezen op de website van het schoonmaakbedrijf.